221.00

Kamin Nova C sestoji iz kotlovske pločevine in keramike (na strani). Kurišče je obdano s šamotnimi opekami. Kamin ogreva prostor z 7 kW izhodno močjo.

Ni na zalogi


Opis

Kamin Nova C predstavlja enega izmed bolj prodajnih kaminov. Predvsem zato, ker nudi optimalno ravnovesje med izgledom, ceno in funkcionalnostjo. Ogreva z 7 kW izhodno močjo, kar je dovolj tudi za malce večje prostore. Na vrhu ima ploščo iz kotlovske pločevine, ki se segreje hitro in tako nudi odlično rešitev če si želite segreti čaj, medtem ko vi uživate v prijetnem ambientu in ugodju. Kamin ima na spodnji strani tudi regulacijo zraka in posodico za pepel, ki nastane med izgorevanjem polen. Čiščenje pepela je preprosto, enotavno izvlecite predal za odvečni pepel in pepel odvrzite v smeti.

Seveda ne gre zgrešiti bordo rdeče keramike, ki kamin krasi na straneh in spredaj. Keramika kaminu doda kontrast in nekaj modernega pridiha, da se lepše zlije z današnjimi interierji. Ob večerih boste tako lahko skozi steklo kamina opazovali gorenje ognja, ki vaš prostor dopolni z nežno svetlobo in romantiko.

 

Teža: 61kg

Zunanje dimenzije (V*Š*G): 820 mm * 480 mm * 480 mm

Dimenzije kurišča (V*Š*G): 310 mm * 300 mm * 380 mm

Premer dimnika: 120 mm

Moč: 7,5 kW

Energetska učinkovitost: 78%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nova C”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja